O NAS

Družba Changzhou Huajian Pharm Pack Material Co, Ltd. je specializiran proizvajalec farmacevtskih embalažnih materialov na Kitajskem. Podjetje, ustanovljeno septembra 2002, je vložilo več kot 90 milijonov jujanov skupaj, opremljeni z obratom za čiščenje 5.000 kvadratnih metrov stopnje D, šestih domačih proizvodnih linij za farmacevtsko embalažo, in 8 potrdil za farmacevtske embalaže neposrednega stika s kožo, ki jih je odobril SFDA. Družba je specializirana za izdelavo aluminijaste folije, laminirane filme, hladno žigosanje aluminija, tropiziran aluminij za farmacevtske embalaže in druge farmacevtske embalaže, z letno proizvodno zmogljivostjo več kot 8000 ton. Laboratoriji podjetja so opremljeni s plinskimi kromatografskimi napravami za vzorčenje, testerji za hitrost prenosa kisika, testerji prepustnosti vodne pare, avtomatski elektronski instrumenti za vleko, večtočkočni toplotni zaslon, testerji COF, testerji, preizkušanje trdnosti aluminijaste folije, in drugo prefinjeno opremo za odkrivanje za proizvodnjo farmacevtskih embalažnih materialov, Ki lahko v celoti izpolnjujejo potrebe za preskušanje in nadzor kakovosti farmacevtskih embalažnih materialov. Podjetje ima zdaj skupno osebje 145 oseb, v katerih je 38 diplom ali več, kar predstavlja 26,2 % celotnega števila zaposlenih, 12 se ukvarjajo z upravljanjem kakovosti in inšpekcijskim pregledom kakovosti, 26 je tehnično osebje, ki se neposredno in posredno ukvarja pri raziskavah proizvodnih procesov.

Poglej več

NOVICE

Kitajska PTP pretisna folija: vse-in-One raztopina za farmacevtsko pakiranje

Farmacevtska industrija je bistven sektor v gospodarstvu vsake države, njeno rast poganja ogromno povpraševanje po zdravstvenih izdelkih. Potreba po farmacevtski embalaži se je v teh letih povečala, in Kitajska PTP folija se šteje, da je ena izmed najbolj vsestranskih in učinkovitih možnosti na voljo.

2023-04-27 Poglej več

Glavne lastnosti in prednosti popust PTP folije

Popust PTP pretisni omot je vrsta farmacevtske embalaže, ki se široko uporablja v zdravstveni industriji. Je bistvena sestavina pri izdelavi pretisnih omotov, ki se uporabljajo za pakiranje kapsul, tablet in drugih trdnih oblik.

2023-04-27 Poglej več

Proces proizvodnje dobre cene in kakovosti Ptp pretisni omot

Dobra cena in kakovostna PTP pretisni omot je običajno uporabljena embalaža material v farmacevtski industriji. Proces proizvodnje takih folij vključuje več korakov, katerih je ključnega pomena za zagotovitev, da končni proizvod izpolnjuje potrebne standarde kakovosti.

2023-04-23 Poglej več

Koliko veste o materialu PTP folije pretisnega omota

PTP pretisni folij material je vrsta embalažnega materiala, ki se pogosto uporablja v farmacevtski industriji. PTP pomeni "pritiskno embalažo", ki se nanaša na sposobnost folije, ki jo je treba stiskati skozi tableto ali kapsulo vsebujejo tablete ali kapsule V njej.

2023-04-17 Poglej več

Značilnosti PTP pretisne folije od kitajskega proizvajalca

PTP pretisni omot iz kitajskega proizvajalca je farmacevtski material za embalažo, ki se lahko uporablja za izdelavo embalaže spomladanskega blata in drugih zdravil. Material ima dobre vodoporne, odporne na vlago, oksidacijo in izolacijske lastnosti ter je primeren za pakiranje trdnega, tekoča in poltrdna zdravila.

2023-04-14 Poglej več

Prednosti uporabe veleprodajnega pretisnega folija

Veleprodajna folija za pokrivanje mehurjev in drugi farmacevtski materiali za embalažo so enaki kot splošni izdelki za embalažo. Najosnovnejša funkcija je varnost, ki lahko zaščiti pakirana zdravila pred poškodbami, onesnaževanjem in poslabšanjem zunanjih dejavnikov.

2023-03-30 Poglej več

Vloga dobre cene in kakovostni pretisni folij pokrajine

Dobra cena in kakovostna folija za pokrivanje pretisnikov je zelo pogost tip med številnimi farmacevtskimi embalažnimi materiali, zdravilo zrnca, zdravilo s praškom, zdravilo za tablete itd., lahko uporabljajo dobre cene in kakovostni pretisni mehur.

2023-03-30 Poglej več

Znanje o materialu folije za pokrivanje pretisnih omot

Uporaba pretisnega folije za prekrivanje je neposredno povezana z zdravjem ljudi, Za zagotovitev kakovosti zdravil je treba pakirati z materialom za pokrivanje pretisnih folij. Material folije za pokrivanje mehurja mora imeti pregradne lastnosti, dobre varnostne zmogljivosti, ustrezne učinkovitosti predelave in dobro gospodarsko učinkovitost.

2023-03-21 Poglej več

Poglej več